+36 20 923 1186

Renováló Csomag

Meglévő ingatlanod szeretnéd felújítani, szebbé varázsolni?

Esetleg “csak” a nappalit vagy a konyhát, vagy a fürdőt újítanád fel?

Ez nagyszerű! Jól döntöttél.

Úgy döntöttél, hogy a felújítást saját magad szeretnéd megoldani, de nem tudod, hogyan? Semmi gond! Erre is van javaslatunk.

Te megmutatod melyik részét szeretnéd felújítani a házadnak/lakásodnak
Átbeszéljük Veled, van-e lehetőség az ingatlan átalakítására
Megbecsüljük, az esetleges felújításra mennyi pénzt kell költened (nem költségvetés, hanem becslés)
Mi megmondjuk, milyen munkákat kell elvégezned és megközelítőleg mennyibe fog kerülni a felújítás
A szaktudásunkon kívül bevetjük mérőműszereinket is
Megmondjuk és megmutatjuk, milyen hibákat kell kijavítani
A tapasztalt hibákat, hiányosságokat dokumentáljuk fényképekkel és szöveges dokumentummal.

Miért fontos, hogy felújítás előtt kikérd egy szakember véleményét?

N
mert egy szakember meglát olyan dolgokat/hibákat is, amit egy laikus nem
N
mert lehetnek olyan rejtett hibák, amik kijavítása a későbbiekben sokba kerül
N
Elmagyarázzuk, melyik hibákat kell feltétlenül és haladéktalanul kijavítani, és melyek azok a hibák, amiket ráérsz kijavítani – nem kell feltétlenül lenulláznod a családi kasszát

N
Elmondjuk, hol érdemes az alapanyagokat beszerezned.
A csomag ára 60.000 Ft. Fizetésre átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 naptári nap. Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, cégünk mentes az ÁFA fizetése alól. A Renováló csomag ára Budapest és 50 Km-es körzetében érvényes. A körzeten kívül 10.000 Ft kiszállási díj kerül felszámolásra.

 

 

 

 

 


 

 

Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat [kukac] kuckoguru.eu).  Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a tanácsadást már megkezdtük, úgy a megkezdett tanácsadás óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással a BR Architect Kft-vel kötöd (1185 Budapest, Duna u. 37.)

Pin It on Pinterest

Share This