+36 20 923 1186
 

 

 

Fészekrakó csomag

Lakást, házat vennél? Akad ajánlat bőven.

Az ingatlanpiac rengeteg, szebbnél szebb lakást vagy házat kínál megvételre.

Határ a csillagos ég!

u
Nehezen tudsz választani? Találtál 2-3 ingatlant, ami közel áll a szívedhez, de még nem tudod eldönteni melyiket válaszd?
u
Mi van akkor, ha megéri az ingatlan az árát? Sőt! Nagyon is! Szép állapotban van, a felújítást a jelenlegi tulaj megcsinálta.  Csak be kell költözni. Hmmm… És ha a tulajdonos mégsem végzett jó munkát?
u
Vajon az ingatlan megéri az árát? Tartasz attól, hogy az ingatlan megvásárlása után fog kiderülni milyen rejtett hibák vannak? Vajon sokat kell az ingatlan felújítására költeni?
u
Az ingatlan szép, de jó lenne átalakítani picit? Szeretnéd tudni milyen lehetőségeid vannak?
u
Vajon az ingatlanos minden hibát elmondott? Egyáltalán tudja milyen hibái vannak az ingatlannak, vagy csak jóhiszeműen árusítja azt?

Rengeteg a kérdés és nagy a dilemma.

Ilyenkor jó, ha az ember tudja, hová fordulhat segítségért.

… egy tanácsadóhoz, aki tudja, érti, és meg is mutatja milyen hibák merülhetnek fel. aki pontosan tudja, mit és hol kell keresni, ha a hibákat kell feltárni

Mit szólnál ahhoz, ha segítenénk a választásban?

No persze nem helyetted választunk.

N
Megtekintjük Veled együtt a szívedhez közel álló ingatlant, és őszintén elmondjuk a véleményünket. Megéri-e az árát? Milyen hibákat kell kijavíttatni? Inged-gatyád rá fog menni az esetleges felújításra, hibák kijavítására, vagy elég csak egy tisztasági festés? Van-e lehetőség az ingatlant átalakítani, és azt milyen módon?
N
A szaktudásunkon kívül bevetjük mérőműszereinket is. A tapasztalt hibákat, hiányosságokat dokumentáljuk fényképekkel és szöveges dokumentummal. Megbecsüljük, az esetleges felújításra mennyi pénzt kell költened (nem költségvetés, hanem becslés). Átbeszéljük Veled, van-e lehetőség az ingatlan átalakítására, illetve a hibák ellenére az ingatlan megéri-e az árát.

Ez jól hangzik ugye? Tudtad, hogy ezzel sok pénzt tudsz spórolni? Akár százezreket!

Munkánk során találkoztunk számtalan olyan esettel, amikor a penészes falakat lefújták gombaölő szerrel, ami egy darabig eltüntette a penész foltokat, de pár hónap múlva ismét megjelent a penész a fal és a födém találkozásánál.

Az új tulajdonos kénytelen volt tégláig leszedni a festéket és a vakolatot, majd újból vakoltatni. Ezután, mondanom sem kell, az egész helyiséget újból kellett festetni, mivel a javítás miatt a frissen festett falfelület csúnyán elütött a régebbi festéstől. Ez az új tulajdonosnak több százezer forintos plusz kiadást jelentett. Megspórolhatta volna a költséget, ha a vásárlás előtt segítséget kér tőlünk.

Egy másik ügyfelünk házat vásárolt. A nappali frissen festett falán egy alig látható repedés futott végig. Az eredeti tulajdonos elmagyarázta, a vakolat rosszul lett feltéve, az picit megrepedt, már évek óta így van. Ügyfelünk úgy gondolta, nem nagy baj, úgy is kifestik a házat, mielőtt beköltöznek, akkor kijavítják azt a hajszálrepedést. Pár hónap múlva kiderült, a repedés azért keletkezett, mert a ház alapja megsüllyedt, ennek következtében a repedés akkora lett, hogy a falon ki lehetett látni a szabadba.

Volt olyan ügyfelünk, aki úgy döntött kéri a segítségünket. Egy vályogházat kellett megnéznünk. Az ügyfélnek elmagyaráztuk, hol és milyen hibákat látunk. Kiszámoltuk és elmagyaráztuk, milyen javításokra lenne szükség, az körülbelül mennyibe kerülne. Már itt úgy döntött az ügyfél, nem éri meg neki az ingatlant megvásárolni, nem tudna a felújításra nagy összeget áldozni.

Hogyan tudsz spórolni?

  • Ha időben kiderül a lakás vagy a ház milyen mértékben szorul felújításra, így később nem ér kellemetlen meglepetés.
  • Ha még a vásárlás előtt megtudod milyen felújítási vagy javítási költségekre számíthatsz, így még időben meggondolhatod magad a vásárlással kapcsolatban.
  • Ha ettől függetlenül megvennéd az ingatlant, pontosan tudni fogod, mennyit érdemes alkudnod a vételárból.

Most bizonyára azon gondolkodsz, a szolgáltatás megéri-e az árát

Ha azt vesszük figyelembe, hogy

N

időben megtudod, megéri-e megvenned az adott ingatlant

N

tudni fogod, mennyibe kerül a felújítás/javítás

N
segítségünkkel akár százezreket spórolhatsz meg

Akkor bátran mondhatjuk, hogy a szolgáltatás megéri az árát

A Fészekrakó csomag ára 60.000 Ft. A Szakértői vélemény (szakvélemény) dokumentáció ára 90.000 Ft. Fizetésre átutalással van lehetőség. A fizetési határidő 3 naptári nap. Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, cégünk mentes az ÁFA fizetése alól. A Fészekrakó csomag ára Budapest és 50 Km-es körzetében érvényes. A körzeten kívül 10.000 Ft kiszállási díj kerül felszámolásra.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Apróbetűs: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat [kukac] kuckoguru.eu).  Felhívom figyelmedet, amennyiben élsz elállási/felmondási jogoddal, és a tanácsadást már megkezdtük, úgy a megkezdett tanácsadás óradíja időarányosan levonásra kerül a visszatérítendő összegből (45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással a BR Architect Kft-vel kötöd (1185 Budapest, Duna u. 37. )

Pin It on Pinterest

Share This